MENIU


duminică, 5 august 2012

Interceptari cu senatorul Frunda, cu judecatori ai C.S.M. - prieteni cu Morar Daniel






2 comentarii:

  1. Borfasi de talia lui Tariceanu, Macovei, Frunda, Dumbrava si altii asemenea lor conduc destinele romanilor. La Tg.Mures exista o mafie imobiliara foarte bine pusa la punct. Stiu ca Ghere este un traficant de influenta, a fost avocatul lui Dorin Florea intr-un dosar penal in care lui Florea i s-a dat NUP. Horatius Dumbrava, chefliul, e doar unul dintre judecatorii mureseni betivi si desfrinati. Am auzit ce chiolhanuri trag astia la Vila magistratilor din Sovata, am auzit ce debiteaza creierii lor incinsi de aburii alcoolului. Mi-e sila de acesti criminali in roba, care aduc moarte in salile de judecata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Germania:“Coruptia in Romania este o problema ingrijoratoare.Nu este o aparitie sporadica ci mai degraba un fenomen sistematic”.
    Israel: "Coruptia din România este o boala nationala".
    Olanda: “România ar trebui sa fie exclusa din UE din cauza nivelului inalt de coruptie si nereguli care o fac nepotrivita cu calitatea de membru UE”
    Transparency International: “In Romania, atmosfera este incarcata de coruptie”.
    "Crima si cultura - relevanta perceptiilor coruptiei pentru prevenirea criminalitatii" (studiu al CE):"Romanii considera coruptia un mod normal de a rezolva lucrurile. Acest mod de a gandi si de a actiona este adanc inradacinat in atitudinile morale, conceptuale si practice ale vietii de zi cu zi.
    Romanii au perceptia unui fel de "ansamblu mafiot" deasupra legii, in care sunt agregate interese multiple din toate palierele societatii: politica, politie, magistratura, ..."

    RăspundețiȘtergere

Toarna aici ce sti despre mizeria sistemului !