MENIU


marți, 17 iulie 2012

Probleme Cetăţeneşti





6 comentarii:

  1. Domnule Gheorghiu,

    Recunosc ca pana aseara cand v-am vazut la Sinteza Zilei, habar nu aveam de blogul acesta sau de existenta Dvs.

    Am trecut pe aici doar ca sa va spun ca va admir taria si ca sunteti exact asa cu mi-am inchipuit intotdeauna ca trebuie sa fie un "om al legii".

    Cunosc si eu un om extraordinar care a fost judecator, apoi, dupa revolutie a fost o perioada Seful Camerei de Comert Arges dar l-au mazilit repede-repejor pentru ca nu vroia sa se bage in mizeriile ce se puneau la cale. Acel om astazi are un apartament modest (si asta doar pentru ca este al celei de-a doua sotii) si este jurist la o firma intr-un orasel de provincie.

    Astfel de oameni, ca el si ca Dvs. ma fac sa fiu mandra (nu stiu daca de tara mea, de conditia de om sau de ce altceva), dar asta e sentimentul pe care il am: mandrie si revolta ca sunt atat de putini.

    Va tin pumnii in demersurile Dvs. si v-am adaugat in RSS reader ca sa va pot citi mereu.

    Toata stima!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumitru Gheorghiu19 iulie 2012 la 18:31

      Va multumesc pentru incurajari, cred ca nu este nimic spectaculos in a pierde o batalie cu sistemul dar important este faptul ca Dumnezeu mi-a dat puterea sa trec peste toate, inclusiv peste un transplant de ficat si sa merg mai departe. Capitolul "Ingeri la Fundeni" reprezinta pentru mine cea mai importanta parte a acestui film iar gandurile mele adresate romanilor care mi-au platit salariul timp 20 de ani le puteti vizualiza in "Qvo Vadis Romania".
      Va urez sa aveti parte de sanatate, dragoste si speranta ca vom trai candva intr-o altfel de Romanie, IMPREUNA. Impreuna cu toata...dragostea mea.

      Ștergere
  2. bai ghedeu-le ai dat-o iar cu mucii in fasole! nu vreau sa dezvolt ceea ti se intampla, insa la finalul emisiunii de aseara arata-i exact ca un prezervativ folosit!ce dezamagire pe tine ca s-a terminat emisiunea! ti-am cotizat la ficat dar trebuia sa spui ca stai prost si cu masarda. sa stii ca nu vreau sa te vad decat cu certificat de la neuro cand mai vii prin Moldova. ps. daca ai luat banul de la puscariabil toata stima, daca nu esti chiar degeaba!

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Dumitru Gheorghiu va voi trimite un email pe adresa timshel.x
    sunteti o persoana extraordinara nu am cuvinte sa va descriu..
    Nu stiu daca realizati cat de minunat sunteti
    M-ati lasat masca cu vorbele dumneavoastra

    V-am scris mai multe pe mail.
    --Cu drag, Felicia

    RăspundețiȘtergere

Toarna aici ce sti despre mizeria sistemului !