MENIU


marți, 26 iunie 2012

TIMSHEL X THE WAR PARTEA a X a


 
           TIMSHEL X - THE WAR – PARTEA a X-a

Polițistul mureșean traficant de carne vie.
Autoritățile din Germania cer arestarea și extrădarea polițistului acuzat de practicarea proxenetismului la Stuttgart, fără ca DGIPI din cadrul Ministerului de Interne să fie informată !!!
SIPI – colector de bani pentru partid ?
14.05.2010 - Șefii Poliției mureșene sunt ”audiați” la o cafea de către procuroarea șef Curcă.
Soțul lui Curcă transferat de la Penitenciar la Poliția Mureș direct ca specialist II, cu acordul Miniștrilor Blaga Vasile și Predoiu Cătălin.
Sarcină de partid : Comitetul de Partid al Organizației Tg. Mureș în alertă de gradul 0: sora lui Daniel Morar – procurorul șef al DNA trebuie urgent încadrată !
Primarul mândrului municipiu Tg. Mureș, Florea Dorin – traseul politic.
Florea și Curtea de Conturi.
Florea și Presa bat-o vina. Presa trage în preacinstitul nostru primar.
De ce trebuie ca primarul municipiului Tg. Mureș să circule cu o limuzină și nu cu Dacia ?
Pentru că noi mureșenii suntem o comunitate mândră !
Trista poveste a unei vile din zona 0 a mândrului nostru municipiu, violată și pasată de la proprietar la un cămătar și la Țerbea Sorin - patron.
Primarul Florea, un om extrem de milos, o culege pe casă de pe drumuri și o ia la el.
Candelabru de mare tonaj cu cristale Swarovschi– comandă specială în Austria.
Brîu cu foiță de aur, blig, bling. Sarkozi a plecat, Florea nu se dă.
Dosarele penale ale primarului PDL Florea păstrate sub cheie la DNA, ca să nu se strice.
Juristul Primăriei știe câte dosare sunt păstrate sub cheie: șase bucăți la DNA – ST Mureș și unul care a primit NUP la DNA Central, adecă la Morar Daniel acasă.
Sora lui Daniel Morar a fost angajată la Primăria Târgu Mureș !!!
Daniel Morar pasibil de un dosar penal și excluderea din magistratură.
Pozele față – profil și un document semnat de sora lui Daniel Morar plasate pe laptop-ul din dotarea specialistului DNA Mureș.
Șeful DNA – Daniel Morar – Europeanul Anului în 2008 = Găinarul anului în 2010 !!!
Răzbunarea lui Daniel Morar pentru descoperirea găinăriei sau a găinațului.
……………………………………………………………………………… 

-         Ciroza decompensată.
-         Drumul către moarte.

9 comentarii:

  1. v-am vazut in seara asta la televizor.sunt fericit ca mai exista romani ca d-stra.multumesc ca existati

    RăspundețiȘtergere
  2. Lupata pentru incurajarea coruptiei,garantat de Traian basescu si Daniel Morar.Asta po;itica,USL-ul vrea sa se implice total in blocarea coruptie,un lucru foarte grav pentru Uniunea Europeana,.Basescu,cu multa migala,incet,incet a reusit deblocarea coruptiei,incet ,incet si cu migala Daniel Morar a reusit avantul pentru protejarea retelelor de partid ale PDL,conforme cu indicatiile lui Barosso

    RăspundețiȘtergere
  3. Lupata pentru incurajarea coruptiei,garantat de Traian basescu si Daniel Morar.Asta po;itica,USL-ul vrea sa se implice total in blocarea coruptie,un lucru foarte grav pentru Uniunea Europeana,.Basescu,cu multa migala,incet,incet a reusit deblocarea coruptiei,incet ,incet si cu migala Daniel Morar a reusit avantul pentru protejarea retelelor de partid ale PDL,conforme cu indicatiile lui Barosso

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti un om deosebit care chiar nu aveti nimic de pierdut. Sa aveti sanatate si rabdare sa duceti lupta la bun sfarsit. Mai rar oameni ca dvs.Mult respect si curaj in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vulturii si caprele salbatice traiesc pe stinci, nu in mocirla. Bravo, nu te teme, borfasii puterii nu au ce sa-ti faca. Pacat insa ca in Romania persoane ca tine sunt aproape inexistente! oricum ai fost, esti si vei fi un simbol al luptei pentru adevar si dreptate. faci cinste natiei in care te-ai nascut!
    Lili

    RăspundețiȘtergere
  6. In sfarsit s-a gasit in romania un barbat cu "boase" care vrea sa legitimizeze existenta coruptiei in anticoruptie. BRAVO TATA! Multi dintre noi te sustine sufleteste in tot ceea ce faci, scopul (nu) scuza mijloacele dar mijloacele au un singur scop si acela este de a arata pana si ultimului dezinteresat de existenta coruptiei ca tara plateste scump aceste "existente" si ca, daca noi traim extrem de prost, asta este una din principalele cauze.

    Eu personal sunt convins ca asemenea lucruri se intampla peste tot in lume si ca ele nu se vor opri si nu se pot opri aici.

    Cu stima si drag doresc tuturor sa urmareasca indeaproape pe acest om care, prin actiunea sa extraordinara, nou tuturor ne va fi un pic mai bine.

    DE CE NU!!!

    Eugen anonmous.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dori Florea este direct amestecat si in mafia imobiliara mureseana. Are legaturi cu toti presedintii infractori in cadrul asociatiilor de proprietari, prin eliberarea Atestatelor unor indivizi urmariti penal. Omul de legatura, angajat ilegal al primariei este RUS DUMITRU, actualmente pensionar, unul dintre securistii Azomures. Legaturile de tip mafiot ale lui Florea se intind la Cadatsru, Executorii judecatoresti, Instantele muresene, Politie si Parchete. Se mai mira cineva ca are vila/e, candelabre, foite de aur si alte aberatii de acest gen? Pai la cit fura el si clica lui de interlopi, nu e de mirare! raportul Curtii de Conturi de acum 6 ani arata o gaura data bugetului locat de doar...500.000 Euro, paguba fiind calculata prin sondaj.
    Va dati seama ca fara sprijinul borfasilor din politica nu ar fi avut asemenea curaj? Sa-l vedem pe acest mare traseist politic unde va ajunge dupa caderea de pe craca din virful pomului, pe care singur s-a cocotat!!!
    Ii doresc babuinului cadere totala, iar fostului comisar al Garzii Financiare o rasplata pe merit pentru toate suferintele si umilintele indurate!

    RăspundețiȘtergere
  8. In ceea ce-o priveste pe Curca beata, Pescari Valentin-seful IPJ, Alin Lazar si alte jeguri penale din sistem, afirmatiile lui Gheorghiu sint adevarate...Mister(ul) Lazar- seful DIICOT este direct implicat in inchiderea dosarului privatizarii frauduloase a Electromures. "Procurul"pe care nu l-ai putea spinzura pt.ca nu are git, a dat NUP jigodiilor care au condus si falimentat faimoasa fabrica. Pescari Valentin percepe taxe de protectie de la reprezentantii crimei organizate...doar asa se explica non-interventia fata de urgentarea solutionarii unor dosare cu traficanti de droguri, etnobotanisti, cersetorie, prostitutie si lista continua...Marea sefa a Tribunalului Mures, Sonia Deaconescu, sotia lui Cipri Deaconescu de la SIPI este sefa unor judecatori/infractori ai mafiei imobiliare muresene. Sint "personulitati" care actioneaza la comanda politica, urmind ca intr-un viitor apropiat sa furnizez opiniei publice numere de dosare in care acesti ilustri ai hotiei si ai curvosagului si-au pus amprenta

    RăspundețiȘtergere
  9. FELICITARI ,SANATATE SI MULT SUCCES PT. A CONTINUA !

    RăspundețiȘtergere

Toarna aici ce sti despre mizeria sistemului !